top of page
DSC04019.JPG

OFTA STÄLLDA FRÅGOR

JAG VILL DELTA, MEN JAG FÅR INTE IHOP ETT LAG. KAN JAG ÄNDÅ DELTA?
Ingen fara! Ta kontakt med oss, för det finns andra i samma situation. Vi försöker få ihop ett eget lag av er. Sammanhörigheten hittas snabbt med hjälp av ett gemensamt mål.

BEHÖVER JAG HA TIDIGARE ERFARENHET FRÅN BANAN?
Det behöver du inte ha! Vi handleder dig kring allt vad som har med ban-körning att göra, regler med mera. Före själva tävlingen får du tid med att bekanta dig med banan och bilen. Förutom detta får du ta din egen bil ut på banan, det första du gör vid ankomst till evenemanget. 

BEHÖVER DELTAGAREN HA KÖRKORT?
Vi förutsätter att alla som deltar i tävlingen har ett giltigt B-körkort. På detta sätt säkerställer vi att alla chaufförer har goda grunder i hur man hanterar en bil. Vi vill att evenemanget skall vara säkert för alla.
 
HUR FÖRBEREDER JAG MIG FÖR DAGEN?
Ta med dig egen hjälm ifall du har, den passar alltid bäst. Låg bottnade skor är lämpligast för racing. Ta med dig också varma kläder, det blåser nästan alltid vid Kemora.

VAD KOSTAR EVENEMANGET?
Priset för ett lag på sex personer är priset från 1750€+ moms. Ifall bokningen görs 2 månader på förhand, rabatt 100 €/bil.

HUR BOKAR JAG EN BIL FÖR MITT TEAM?
Vi tar emot bokningar via email samt via Ta kontakt-blanketten. Efter en skriftlig anmälning skickar vi dig en bokningsfaktura på 600 €. Efter att du betalat fakturan är platsen bekräftad. Bokningssumman dras senare av den slutliga fakturan.

KONTAKTA OSS

Blankett för frågor och bokningar. Ta kontakt med låg tröskel :)

Kiitos yhteydenotostasi. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian :)

FÖLJ OSS

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

© 2021 by Sofia Dahlbacka

bottom of page